Støtt oss


Vi ønsker å tilby en tverrkirkelig konferanse som inspirerer både frivillige og ansatte knyttet til menigheter, forsamlinger og kristne organisasjoner. For å oppnå denne bredden ønsker vi å knytte til oss støttespillere som kan bidra på ulikt vis:

BLI PARTNER

Den enkleste måten å støtte oss på er å la oss bruke navnet til deres organisasjon, bedrift eller menighet. Ved å gi oss tillattelse til å bruke deres logo på vår nettside, gir dere utrykk for at dere også brenner for at barn og unge skal få møte Jesus. Mange av våre partnere velger i tillegg å informere om Ung Tro til sine medlemmer og sitt nettverk.

BLI SPONSOR

Våre sponsorer bidrar økonomisk med et valgritt beløp. Disse midlene av avgjørende for at vi skal kunne levere en topp konferanse, med rimelige billeter. Teamet i Ung Tro gjør alt på frivillig basis, så dere kan være sikre på at hver eneste krone som gis, går til formålet dere vil støtte. Vi bruker en veldig liten sum til å holde denne nettsiden online.

BLI EN RESSURS

Det hadde vært umulig å arrangere Ung Tro uten støtten av mange mennesker som bidrar med sin kunnskap, erfaring, kompetanse og tid. Vil du bidra innen organisering, logistikk, sang, musikk eller fotografering? Da har vi bruk for deg. Det er mye som skjer før, under og etter konferansen. Du kan utgjøre en forskjell med din innsats!

Våre støttespillere

Våre sponsorer